lopgo koch pottery met enkele kommen

Urnen keramiek Koch Pottery

In 1989 is Koch Pottery begonnen met het ontwerpen en produceren. De eerste, toen nog kleinschalige crematoria, waren de eerste afnemers. Onderstaand geeft slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek lichten we graag alle mogelijkheden toe om aan Uw wensen tegemoet te komen. Zodat op uw wens de urn een mooie herinnering aan uw verbondenheid met de overledene toont.

U kunt de urnen van Koch Pottery ook aantreffen in de prachtig aangelegde urnentuin van het Crematorium Jonker Bos in Nijmegen.  In de urnentuin kunnen deze vrij worden geplaatst, op een zuil of direct op de grond. Er zijn onder meer keramieken zoals de Jonkerbosurn in de vorm van een tulp, handgemaakt en dus uniek. Ook kan er een naamplaat bevestigd worden.

Urnen tuin Jonker Bos Nijmegen
Urnen Koch Pottery

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld te Driehuis, het oudste crematorium van Nederland is ontworpen en gebouwd door de beroemde architect Dudok. Zo heeft Dudok ook de urnen ontworpen die U kunt zien in de urnentuin. Deze zijn nog steeds actueel door hun tijdloze vormgeving.

Een deel van de tuin is door Koch Pottery ingericht met hetzelfde model urn in diverse kleuren. Onderstaande foto’s tonen een impressie.

Urnen Koch Pottery
Urnen Koch Pottery

Crematorium Dieren

urnen

Nabestaanden kunnen in Crematorim Dieren de as laten bijzetten of verstrooien op een speciaal aangelegd kinderhofje. Het kinderhofje heeft een vrolijke uitstraling door de bont gekleurde paddenstoelen. Hier staan diverse monumenten in de vorm van een paddenstoel ontworpen en geproduceerd door Koch Pottery te Workum.

Ook kunt U bij het crematorium Dieren een aantal Unica’s zien ook door Koch Pottery ontworpen en vervaardigd.

Kindertuin Dieren urnen koch pottery

Keramische Unica’s

Onderstaand nog een aantal voorbeelden van keramische unica’s ontworpen en geproduceerd bij Koch Pottery. In een persoonlijk gesprek kunnen wij U alle mogelijkheden toelichten.