lopgo koch pottery met enkele kommen

Unica keramiek Koch Pottery

Overzicht van Unica producten

Pottenbakkerij Koch Pottery shoppingback

Onderstaand vindt U voorbeelden van de mogelijkheid van Unica bij Koch Pottery Workum. Zoals de voorbeelden al tonen kan dit zeer verschillend zijn. Van toiletpot tot speciale Urn. Maar ook van olifant tot wastafel. Het geeft vele creatieve mogelijkheden. Allemaal Unica. Over vorm en kleurstelling kunt u in overleg bepalen wat binnen de mogelijkheden valt.  Neemt u gerust contact op.

Koch en Leeuwarden Fryslân 2018

Unica Koch en Leeuwarden Fryslan 2018It Erfkip is een Social design lab dat voor Leeuwarden Fryslân 2018 duurzame souvenirs ontwikkeld van materialen en een verhaal van Fryslân. Zo’n souvenir maak je nooit alleen maar altijd samen.

Kunstenaar Mieke Hoekstra (La Freelance a Lot) en Pottery Koch ontwikkelden en maakten een Erfskip-souvenir van keramiek in combinatie met vilt. Samen ontwikkelden ze dit souvenir voor It Erfskip. 

Ons ontwerp is gebaseerd op de authentieke glazen karnemelksepapfles en melkfles zoals de melkman ze in vroeger tijd in de Friese dorpen aan huis bracht.

Het harde van het keramiek en het zachte en aaibare van wol verwerkt tot vilt is met elkaar verenigd: “Hard ontmoet zacht”. Zoals ook het Friese landschap harde en zachte elementen in zich heeft die vaak naast elkaar bestaan en bewegen. De kleuren van het glazuur van het keramiek en die va het vilt zijn eveneens te herleiden naar het Friese landschap. Van goudgele graanvelden langs het wad tot de verschillende waterlandschappen rond de vele meren. Zo is een gelimiteerde serie unieke(unica) souvenirs ontstaan die te koop is. De prijs voor dit handgemaakte unieke souvenir is € 112,= per fles (inclusief btw).

Belangstelling of meer informatie? Mail naar: .

www.iterfskip.frl

Keramiek vaas bewerkt met vilte omslag. Hard-ontmoet-zacht-gebaseerd-op-karnemelksepapfes-MH
Hard-ontmoet-zacht-gebaseerd-op-melkfles

Bekende Friezen

Op de zijmuur van het restaurant it pottebakkershûs vindt U ook een aantal Unica’s van bekende Friese personen.
Hier vindt u ook een mooi mozaïek wandtableau.

Gerrit Breteler
Gerrit Breteler
Afbeelding Strontrace met Reid 2013
Reid de Jong
Unica's bekende Friezen
Riens Gratema
Unica's bekende Friezen
Marije Kampen - Marije Faber - Brechtje van de Werf

Onderstaand kunt U nog meer voorbeelden van Unica’s vinden.